Siteler Ortaokulu

Vizyon: VİZYON • Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , • Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, • Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, • Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir. • Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , • Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, • Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, • Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir.

Misyon: MİSYON Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 8 Fen Lisesi, 56 Nitelikli Anadolu Lisesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 1 Kabataş Erkek Lisesi, 1 Çapa Fen Lisesi, 16 Fen Lisesi, 68 Nitelikli Anadolu Lisesi 2020 - 21 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 1 Cağaloğlu Anadolu Lisesi, 10 Fen Lisesi 39 Nitelikli Anadolu Lisesi

Saatler: 08.30 / 15.05
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis bulunmaktadır. Okulumuzun servisleri Öz-Turizm firması tarafından çekilmektedir. Servis iletişim bilgileri : 0212 876 91 70
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 8 Fen Lisesi, 56 Nitelikli Anadolu Lisesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 1 Kabataş Erkek Lisesi, 1 Çapa Fen Lisesi, 16 Fen Lisesi, 68 Nitelikli Anadolu Lisesi 2020 - 21 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında ; 1 Cağaloğlu Anadolu Lisesi, 10 Fen Lisesi 39 Nitelikli Anadolu Lisesi
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun kız ve erkek futsal, basketbol, voleybol ve badminton takımları her yıl aktif olarak oluşturulmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları: -Okulumda Bir Ses İki Hareket -Farklılıklarımızla Yaşıyoruz Engelleri Birlikte Aşıyoruz -İstanbul´u okuyorum -Veli Akedemileri -Bir Harf Bin İStanbul -Öğretmen Akedemileri -Geleceğim Okulda -Umudum Öğretmenim -Temel Fikirlerden Temel Bilimlere "Bilim olimpiyatları" -Mektep İstanbul -Bağımlı Olma, Özgür Ol -Kitaplarla Büyüyorum -ÖğretmenX

WEB - https://siteleroo.meb.k12.tr

Adres - Gökevler Mah. 538. sok. No5 ESENYURT / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - Gökevler Mah. 538. sok. No5 ESENYURT / İSTANBUL

Ulaşım Metrobüs,İETT otobüsleri ve dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır. Hadımköy metrobüs durağına yaklaşık olarak 400 metre mesafededir. Kristal şehrin bitişiğidir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30km. ilçe merkezine 5km.