Happy Glasses (Neşeli Bardaklar) e-Twinning Projesi

01.10.2021 495

Okulumuz öğretmenlerinden Döne Öztürk Şirin, Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin sosyal,bilişsel,fiziksel,duygusal ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla oyunla öğrenmenin önemi üzerinde durularak, Gardner'ın Çoklu Zeka kuramının öğrenciler üzerinde destekleneceği , kağıt bardakların malzeme olarak kullanıldığı HAPPY GLASSES (NEŞELİ BARDAKLAR) eTwinning projesine katıldığını belgelendirmiştir.

Projenin Hedefleri:

1-Öğrencilerin düşünme, karar verme, harekete geçme,uygulama becerilerinin gelişimi

2-İletişim ve sosyalleşme becerilerinin gelişimi

3-Zihin-kas koordinasyonunu sağlayabilme

4-Bireysel ve grupla birlikte hareket edebilme becerisi

5-Bilişimle uygulama ve öğrenme

6- 21.yy.becerilerini gelişimi

İzmir,Balıkesir,İstanbul,Mardin,Eskişehir,Erzurum,Ankara illerinden 10 Türk ortağının;Slovakya,Romanya,Polonya,Litvanya ve Yunanistan olmak üzere 6 Avrupa ortağı ile yürütülecek projede Öğretmenimiz Döne Öztürk Şirin ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

01-10-2021